Til 4 personer trenger du:
Pizzabunn:
ca 5 dl lunkent vann
Litt olje (et par spiseskjeer kanskje)
1-1,5 pk fersk gjær
Litt salt
Og mel til en passe smidig deig
Kjør deigen i kjøkkenmaskinen i ca 10 minutter, og sett til heving ca 30 minutter.
Pizzafyll:
400 g kjøttdeig
3-4 champingon
1 løk
1 pk TORO sweet chili pizzasaus
revet ost
Brun 400 g kjøttdeig i en stekepanne, legg til side.
Brun 3-4 store champingon i biter, legg til side. Hakk løken.
Lag sweet chili saus etter anvisning på pakken.
Ha kjøttdeigen tilbake i stekepanna, og ha over sweetchilisausen.
Kjevle ut pizzadeigen på bakeplater med bakepapir. Ha på kjøttsaus, champingon, løk og revet ost over.
Når grillen og pizzasteinen er varm, skyv pizzaen med bakepapir over på steinen. Lukk igjen grillen. La steke ca 3 minutter. Fjern så bakepapiret (hvis ikke brenner det opp!), og stek videre i ca 5-6 minutter. Så har du ferdig pizza!! Server gjerne med sweet chili saus og rømme.
Grillmesteren
Nydelig pizza!
Kos i kveldssola (Oskar, vårt nye familiemedlem, følger spent med)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar