Her kommer oppskriften på den fantastiske TexMex torsken vi hadde til middag før helgen. Til ca 3-4 personer trenger du:
400 g torskefilet i ca 2 cm terninger
1 pk tacokrydder
2 ss olivenolje
1 pk tortillachips
1 glass tomatsalsa
1 pk creme fraiche lett
Revet ost
2 avokado
1 lime i båter
Bland olje og krydder. Vend fiskestykkene i krydderblandingen. Ha tortillachipsene i bunnen av en ildfast form. Fordel torsken over. Stek i ovnen ved 175 grader i 10 minutter.
Ta formen ut av ovnen og drypp over tomatsalsa. Fordel cremefraiche over og dryss på ost. Stek videre i 10-20 minutter til torsken er ferdig. Rens og del avokadoen i biter og fordel utover i formen. Server med limebåter til, og gjerne litt salsa og tortillachips.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar