mandag 2. desember 2013

Helgas syssel


Tilbrakte lørdagen med han skjønne her og hans mor :) en perfekt juleforberedelseslørdag og både peppermyntekuler og seigmenn kom i hus :) 


Heimelaga seigmenn:

1 kg sukker
3 dl vann

Kokes opp. 

100 g gelatinpulver røres ut i 2 dl vann. Tilsettes sukkerrøren. 

2 ts sitronsyre tilsettes. Fordeles i bunnen av isbokser, ca 2 cm opp fra kanten. 

Konditorfarge og Aroma/essens med ulike smaker tilsettes hver boks. (Jeg brukte ananas & gul, Tutti frutti & grønn, bringebær & rød og cola & brun). 

Settes i kjøleskap over natta og klippes i firkanter neste dag. Rulles i sukker og puttes på glass :)


1 kommentar:

Marita sa...

Ååå, takk for en super dag :) Hele kjøkkenskapet lukter seigmenn og K ser på Tistin på kortet på veggen :) Kolbjørn mener fortsatt kolasmaken på seigmenn er best :)