Til to personer trenger du:
100 g bacon i strimler, klippes i små biter
1 gulrot, i små terninger
1/2 gul løk, finhakket
1 fedd hvitløk, knust
1 selleri, i små biter
400 g hermetiske, hakkede tomater
3 soltørkede tomater, i små biter
1 kjøttbuljong
1,5 dl vann
1 ts oregano
1 ts tørket timian
1 laubærblad
400 g kjøttdeig
Pasta til to
1/2 pk pinjekjerner, tørristes i stekepanna
parmesanost, til dryss
basilikum, til pynt
Salt og pepper
Fres bacon i ei gryte med olje. Tilsett gulrot, selleri og løk, la frese i noen minutter. Ha over hakkede tomater, soltørkede tomater, vann og buljong. Ha i krydder. La småkokei 15-60 minutter. Bolognesen blir bedre jo lenger den koker. Stek kjøttdeigen i en stekepanne. Ha over i bolognesgryta mot slutten av koketiden. Kok pasta etter anvisning på pakken. Server med parmesanost, ristede pinjekjerner og frisk basilikum. Enjoy!
Etterpå sloknet de på sofaen..
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar