Til 2 personer trenger du:
2 stk kyllingfileter
12 blader frisk basilikum
salt og pepper
100 g skivede bacon
ca 8 småpotet
maldon havsalt
salat (hjertesalat, paprika, rødløk, selleri, fetaost)
bretagne kyllingssaus fra TORO
Skjær kyllingfiletene i to på langs. Legg 3-4 basilikumblader på hver kyllingfilet, og krydre med salt og pepper. Rull sammen kyllingfileten med basilikumen innerst, og ha bacon rundt.
Kok potetene hele i ca 10 minutter. Ha på grillspyd og ha over maldon havsalt.
Grill kyllingen på direkte varme på grillen i ca 5 minutter, deretter på indirekte varme til kyllingen er gjennomstekt. Grill potetspydene. Kutt salat og lag saus etter anvisning på pakken.
Nyt en deilig midda.
De siste dagene har vi rett og slett
holdt oss på sofaen og heklet en masse dyr,
Oskar var veldig interessert!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar