Denne herlige og veldig sunne middagen er veldig enkel å lage og veldig god!
Til 2 personer trenger du:
1/2 dl quinoafrø
1 mango
1 avokado
1/2 paprika
1/4 chili
3 never ruccola
1/2 sitron
Olivenolje
Sitronpepper
Pepper
Sesamfrø
400 g laksefilet uten skinn
Kok quinoafrøene i vann i ca 10 minutter. La vannet renne av og avkjøl. Skjær laksen i passe store stykker. Ha olivenolje i en ildfast form og legg laksen i. Ringle over olivenolje og ha på litt sitronpepper. Stek i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter. La laksen hvile litt før servering, slik at den er lunken.
Skyll ruccola og ha i en bolle. Kutt opp mango, avokado og paprika og ha i. Bland inn quinoafrøene og finhakket chili. Ringle over olivenolje og press over saften fra 1/2 sitron. Dryss over litt sesamfrø og pepper. Server med laks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar