Med fin-fint besøk, var det morsomt å få til en SÅ god søndagsmiddag. Vi pleier å være flinke på søndagsmiddagene, jeg og mannen, med å pynte bordet litt ekstra og bruke det fine serviset. Men igår var virkelig søndagsmiddagen fantastisk på smak også!
Til 3 personer trenger du:
Kylling:
3 kyllingfileter
revet ost
6 skriver bacon (vi brukte nydelig idsøe bacon)
Stek kyllingen raskt i panna på høy temperatur så den blir brun på sidene. Legg litt revet ost over og surr bacon rundt. Legg i en ildfast form og stek ved 200 grader i 30-40 minutter.
Soppstuing:
3 champingon
1 sjalottløk
1/2 gul løk
matfløte
Kutt sopp og løk, surr i panna og hell over matfløte. La koke inn litt til en gråaktig masse. Salt og pepper etter smak.
Saus:
1,5 dl kyllingfond (utblandet)
3 dl matfløte
1,5 ts sennep
3 ss soyasaus
salt og pepper etter smak
1-2 ts maisenna - utblandet i kaldt vann
paprika
champingon
Kok opp fond og matfløte. Smak til med soyasaus, sennep og salt og pepper. Ha i maisenna til du får sausen så tykk som du vil ha den. Finhakk paprika og sopp og ha i. Småkok i ca 5 minutter.
Server med ris og dampet brokkoli til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar