Til to trenger du:
400 g fersk eller frossen, opptint steinbitfilet
saften av 1/2 sitron
2 ss olivenolje
1 ts pepper
3 ss smør
4 skiver bacon
smør til steking
1 blomkålhode
1 brokkoli
3 dl vann
1,5 dl fløte
3 ss smør
1 ts salt
1/2 ts pepper
Tilbered fisken: Skjær fisken i stykker. Gni fiskestykkene inn med sitronsaft og olivenolje. Legg fiskestykkene på et stekebrett med bakepapir og strø over litt pepper. Legg en liten skje med smør over hvert fiskestykke. Stek i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter til fisken er gjennomstekt.
Skjær baconskivene i biter og sprøstek dem.
Lag grønnsaksmosen: Skjær blomkål og brokkoli i små biter og legg dem i en gryte med vann. Kok til det er mørt. Hell av vannet (men spar litt av det). Tilsett smør og fløte med grønnsakene og mos med stavmikser. Spe litt med kokevannet dersom mosen blir for tykk. Smak til med salt og pepper.
Nyt lavkarbomiddagen din!
Til dessert litt seinere på kvelden hadde vi Monas ovnsbakte eple med nøttesaus og is! Mannen likte dette!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar