Til fire personer trenger du:
Marinade:
3 kyllingfileter
5 dl tykk yoghurt (f.eks gresk type)
2 pressede hvitløksfedd
1 ss nøytral olje
1 toppet ts salt
1 ss revet ingefær
1/2 ss støtt kardemomme
2 ss gurkemeie
1/2 ts chilipulver
Bland alle ingrediensene til marinaden. Ha den i en tykk plastpose. Tilsett kyllingfileten i biter. Trekk enda en plastpose utenpå. Legg i kjøleskapet i 2-4 timer eller over natten. Ta ut kyllingen (og kast marinaden). Grill kyllingen i panne på grill i stekeovnen i ca 15 min.
Raita fra trinesmatblogg:
- 1/3 agurk, i små terninger
- 1-2 tomater, i små terninger
- 1 fedd hvitløk
- ca 2 dl yoghurt naturell
- frisk koriander, hakket
- frisk mynte, hakket (kan sløyfes)
- en klype chilipulver
- salt og pepper
Bland alt.
Lag salat og kok ris. Serveres med Nan-brød.
Fornøyde gjester!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar