onsdag 11. juni 2014

Lunsj: Piroger med spinat og feta

Jeg hadde litt butterdeig liggende i fryseren, og sammen med litt digg av spinat og feta som jeg fant i kjøleskapet, laget jeg meg en smakfull og deilig lunsj idag.

Til en person/to piroger trenger du:

Noen spinatblader, vasket og finhakket
1 knust hvitløksfedd
en neve frisk bladpersille, finhakket
en neve frisk timian, finhakket
25-30 g smør, smeltet
noen biter fetaost, smuldret
litt nykvernet pepper, smak til
1 sammenvispet egg, til pensling

1 plate butterdeig, tint på benken i 15 minutter.

Sett ovnen på 200 grader. Smelt smøret og bland alle ingrediensene til fyllet. kjevle ut butterdeigen og del i to firkanter. Legg fyll midt på hver deig, og brett over slik at du får en trekant.  Trykk kantene ned med en gaffel. Pensle med egg. Stek midt i ovnen på 25 minutter. Server med grønne grønnsaker og frukt.


Ingen kommentarer: