mandag 28. juli 2014

Spaghetti Carbonara

Idag var vi tilbake til ukesmenyen for fullt, og spaghetti sto på menyen! Vi var alle tre enige om at dette var den beste carbonaraen vi har smakt på lenge! Med inspirasjon fra Trine (se oppskrift her), laget jeg denne nydelige retten, med noen småjusteringer.

Til 2 personer trenger du:

Spaghetti (så mye som du tror går med) - kok i lettsaltet vann i 8 minutter, rør inn litt nøytral olje mot slutten av koketiden og hell av vannet

1 liten, gul løk, finhakket - surres i stekepanna til den er blank
200 g smårettbacon - surr med løken

2 eggeplommer
1 dl kremfløte
parmesan (så mye du ønsker)
Salt og pepper

Blandes sammen i en skål og slås over bacon/løkblandingen

Server med persille og ruccola. 


Til og med Oskar fikk smake idag, og han strakk seg så lang han var etter et deilig måltid.



Ingen kommentarer: