fredag 7. februar 2014

Energirik og trendy havregrøt til studenten

Jeg er igjen igang med en oppgave. Livet som student er et travelt liv. Jeg ble ferdig med fordypningsoppgaven i slutten av januar og var sjeleglad da den endelig var levert (med god hjelp fra gode venner!). Nå er jeg i praksis med fokus på lindrende behandling ved Boganes Lindrende enhet i Stavanger, og igang med neste skoleoppgave med fokus på nettop lindrende behandling. Målet for dagen er å finne et tema å skrive om, og ha søkt etter noen artikler. Derfor trenger jeg en energirik, men sunn frokost. Det var da jeg kom over denne oppskriften på trendy havregrøt i siste nummer av Kamille :)

Til litt mer enn en person (det ble litt mye for meg..) trenger du:

1 dl havregryn
1/3 dl hvetekli
3 dl ekstra lett melk
1/2 dl honning
1/2 dl hasselnøtter
1/2 dl solsikkekjerner
1 ts salt
litt friske blåbær

Bland havregryn og kli med melk i en gryte. Kok opp og la småkoke i 5 minutter. Tilsett honning, hakkede nøtter og solsikkekjerner. Smak til med salt. Pynt med friske blåbær på toppen (på tilbud på Rema denne uka!). Note til Synnøve: det går fint an å kutte ut nøttene! :)


3 kommentarer:

Marita sa...

Da har du nesten praksis i Yngve sitt gamle nabolag :) Foreldrene hans bor rett nedi der, ca nabogate til praksisen din ;)

Kristin sa...

Stilig :) Kanskje vi treffer på hverandre tilfeldig en dag hvis dere er der :)

Marita sa...

Du får holde øynene åpne etter svigermor og svigerfar som er ute og lufter hunden :) Tror det går en del turer i den retningen i det ærendet ;)