tirsdag 25. februar 2014

Laksepasta

Idag er det tirsdag og tid for fisk på menyen. Vi lagde laksepasta idag. Eller det vil si; mannen lagde laksen, alt jeg gjorde var å koke pastaen..

Til to personer trenger du

2 laksefileter på 100 g hver
en håndfull frosne erter, tinte
1 hvitløk
1 sjalottløk
2 dl matfløte
salt og pepper
pasta etter smak (vi bruker mye tagliatelle (båndpasta))

Kutt fisken i terninger på 2x2 cm og stek i olivenolje i stekepanna til de er gjennomstekte. Legg til side. Finhakk løken og stek i olje til den er blank og myk. Tilsett matfløte og kok til den tykner. Ha i ertene og varm de opp i fløten. Tilsett til slutt laksen. Smak til med salt og pepper. Kok pasta etter anvisning på pakken og server!





(og jeg har en mann som setter pris på god middag!...)

2 kommentarer:

Mamma sa...

Alltid like gøy å se på Jarle som nyter maten din!!!

Kristin sa...

:)