søndag 5. januar 2014

Fylt loff som lørdagsgodt

Etter en lang dag med ommøblering av stua (flinke mannen var like ivrig som meg selv!):


måtte vi ha noe godt til kvelden. Så da falt valget på mammas supergode, fylte loff..

Du trenger:

1 stor loff (eller sånn passe stor hvis du bare skal lage til to)
1 skinkeboks
3-4 kokte egg
1 pk majones
purre (2-3 cm)
4 champinjong
ost (litt på toppen og litt inni)

Del loffen i skiver, uten å skjære helt gjennom. Legg fyllet inni som vist på bildet:


og stek den på 225 grader i 25 minutter (eller litt mindre..denne ble litt svidd i kantene..). Server med en frisk salat. 



mmm - NYT!



2 kommentarer:

møffi sa...

Hei! ÅH, dette laget mamma ofte før. Det tror jeg jeg også vil lage en dag. Takk for tipset:) Godt nytt år!

Mamma sa...

Så gøy å se at du kan bruke noen av mine oppskrifter :) Lenge siden jeg har laget fylt loff,men det er godt :)